SOWA Social Awards Slovakia

4. júna sa v priestoroch Incheba Expo Bratislava uskutočnilo odovzdávanie cien Social Awards. Priamy prenos mohli diváci sledovať aj na obrazovkách televízie Markíza.
Cenu v kategórii JEDLO získal Pyco. Srdečne mu gratulujeme. :)

 

Ďakujem!
Či už ste za mňa hlasovali alebo sa aspoň raz váš jedálniček trochu spestril lebo ste niečo u mňa videli, čítali.
Cena v kategórii JEDLO na SOWA Social Awards Slovakia pre mňa znamená veľa. Posledné tri roky symbolizuje všetok moj čas, záujem aj kreativitu. Výsledok je to, čo môžete audiovizuálne ochutnávať na mojich online platformách.
Nepripravil som sa na ďakovnú reč ale verím že pointu z priameho prenosu som pretlmočil zrozumiteľne. Ak hľadáte návody na zdravý život, chudnutie/priberanie alebo ste naleteli predavačom nezmyselných “odkyslovania schopných detoxov” či iných chuťoviek, u mňa odpovede nenájdete. Nie som expert na výživu, dietológ ani lekár. Ak máte zdravotné problémy alebo upravujete stravovanie/výživu, poraďte sa s kvalifikovaným odborníkom, lekárom, nepýtajte sa kuchára ani sa neraďte s influencermi.
Ja za neustále vzdelávanie a dlhoročné priateľstvo ďakujem Silvii Horeckej aka Terapia jedlom 🙏
Trochu príliš dlhé zamyslenie v momente keď chcem s vďakou osláviť vašu podporu, ak ste sa dočítali až sem, práve ste moju radosť a predstavu o inteligentnom publiku zdvojnásobili.
Vďaka #runningupthathill