Predobjednávka knihy “TREBA SI VARIŤ”

Veľmi sa tešíme spolu s Pycom z jeho novej knihy “TREBA SI VARIŤ”, ktorú si môžete predobjednať so zľavou, autogramom a darčekom na Bux.sk. :) Pycovi srdečne blahoželáme ku knihe :)

 

💁🏻‍♂️ tak tu je!!! 👉📙“TREBA SI VARIŤ” ✨
Nová kuchárska kniha, ktorú sme dlho a pomaly spolu varili.
Keď som pred 7 rokmi dokončil trilógiu 📚 MOJE JEDLO, túžil som dať receptom život a chuť, preto som začal tvoriť videorecepty. Každý z vás, kto ich ochutnal, komentoval a pomohol vylepšiť, priložil ruku k dielu. Nápad dať videoreceptom aj knižnú formu a doplniť tak zbierku jedlých spomienok, prišiel takisto od vás.🙏 Okrem receptov a sprievodných fotografií, nájdete v knihe aj odborné poznámky Silvie Horeckej 👉 Terapia jedlom, ktorej zo ďakujem za to, že prijala pozvanie a urobila knihu lepšou.
‼️“TREBA SI VARIŤ” si môžete už teraz predobjednať (link v profile👆aj v komentároch dole) a knihu získate s 20% zľavou, autogramom (alebo bez) a malou pozornosťou odo mňa a vydavateľstva Ikar.🎁
Ďakujem vám, že môžem robiť to, čo ma baví. Bez vašej podpory by sa to nikdy nepodarilo a dúfam, že vám najlepšia z mojich kníh zachutí.

#books #food #TrebaSiVarit #MartinPycoRausch #Spolupraca 📸 by the one and only Branislav Šimončík IKAR Bux.sk

 

facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco