Knihu kúpiš tu:
🇸🇰: https://bit.ly/3oNfKfe
🇨🇿: https://www.rosier.cz/polozka/martin-pyco-rausch-treba-si-varit-s-podpisem-autora
📚 knihy MOJE JEDLO ➞ https://www.martinus.sk/?uItem=262764
navštív FOOD BLOG so všetkými receptami: https://www.mrpyco.sk
👨🍳 ➞ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mrpyco
👨🍳 ➞ FACEBOOK: https://www.facebook.com/MRPYCO
👨🍳 ➞ TIKTOK: https://www.tiktok.com/@mrpyco
Knihu „MOJE JEDLO 2“ môžete objednať aj online, napríklad cez Martinus.sk.
Ako PYCO vraví: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“
Martin PYCO Rausch má na konte už tri mimoriadne úspešné kuchárske knihy. Následne sa pustil do videotvorby a jeho recepty na sociálnych sieťach získali viac ako stotisíc sledovateľov. Získal dve prestížne ocenenia Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. Sám nakrúca aj fotografuje všetky jedlá a dezerty. Teraz sa konečne vracia s dlho očakávanou kuchárskou knihou, ktorá prináša desiatky chutných receptov. Knihu „TREBA SI VARIŤ“ môžete kúpiť v každom dobrom kníhkupectve.
MOJE JEDLO
To, čo bolo najprv iba nápadom na vianočný darček, sa v jeho prípade stalo skutočnosťou. Pyco pripravil, nafotil a vydal kuchársku knihu plnú vlastných bezmäsitých receptov. Výsledok je teda autentickým zážitkom jeho vlastnej kuchyne. Napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal, práve naopak. „Kuchyňu som vždy považoval za posvätnú alchymistickú miestnosť, kde vznikajú zázraky, obzvlášť ak sledujete niekoho tak zručného, ako je mama. Veľa som sa naučil aj počas štúdia na Hotelovej akadémii v Bratislave.“V roku 1994 navždy z jedálnička vylúčil bravčové, hovädzie mäso aj hydinu a to ho donútilo hľadať, spoznávať a tvoriť ďalšie recepty. Ryby má rád, aj morské potvorky a aj rôzne iné dobroty. Napríklad sladké…:)
Pycova kuchárska kniha „MOJE JEDLO“ uzrelo svetlo sveta 31. augusta 2012.
„Cieľom tejto knihy nie je objavovať nové trendy, kázať, učiť ani kopírovať už existujúce publikácie. Je to zbierka osobných a osvojených tradičných receptov z medzinárodnej kuchyne, ktorá snáď je dobrým návodom pre tých ktorí varia z povinnosti, bez vášne alebo pre ľudí, ktorí doposiaľ nikdy nevarili ale chcú začať. Pokiaľ nájdu nové inšpirácie aj tí skúsenejší a zdatnejší, bude mi cťou ak niektoré nápady zakotvia aj v ich domácnostiach.“
MOJE JEDLO 2
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Pyco druhú zbierku vegetariánskych receptov. Pokračovanie publikácie nadväzuje na jeho prvý knižný debut Moje jedlo, ktoré sa teší veľkej obľube dodnes. Obálka knihy je originálna, krásna, zaujme ihneď, vytvorili ju fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík, Pyca inšpirovala tvorba talianskeho maliara menom Giuseppe Arcimboldo, ktorého v 16tom storočí preslávili portréty plné zeleniny a ovocia.Ani v druhej zbierke vegetariánskych receptov neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými surovinami, tentoraz ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín.
„Kniha vznikala asi rok a je to taká moja odpoveď a dúfam, že aj poďakovanie všetkým, ktorí si kúpili jej prvý diel. Za to aký mala úspech a pozitívne ohlasy. Títo ľudia so mnou komunikovali formou e-mailov a aj na besedách mi naznačili, že naozaj nie som sám, čo sa stravujem tak, že nejem mäso. No knihu si nekupovali len vegetariáni, ale aj tí, ktorí chceli nejakým spôsobom spestriť svoj jedálniček. Pretože každé jedlo, ktoré tam jej, aj keď neobsahuje mäso, je kombinovateľné s akýmkoľvek mäsovým pokrmom.“
Bonus k novej knihe od Pyca. Natočil jeden video recept a varil aj v rádiu Expres.
ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA – MOJE JEDLO 3
Pyco, ktorý „varenie považuje za poznanie a jedlo za cestu životom“, potešil variacich i nevariacich už treťou publikáciou. Recepty sú jednoduché na prípravu a zároveň sú aj veľmi chutné a nápadité. Novinke dal autor názov Štyri ročné obdobia. Po prvých dvoch knižkách má táto tretia ucelený koncept, texty rozdelil do štyroch kapitol podľa ročných období. Pyco sám varí podľa toho, aké sú v tom-ktorom ročnom období dostupné sezónne suroviny a potraviny. Snaží sa vyhnúť tradičným receptom pre rôzne druhy ovocia či zeleniny. Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre spestrenie jedálnička v každom ročnom období.Síce má zásadu, že knihy nekrstí, ale v prípade tej najnovšej predsa urobil výnimku. V Bratislave na Mikuláša ho Pycovi olivovým olejom do života uviedla gastrokonzultantka a blogerka Silvia Horecká, ktorá je pre neho veľkou inšpiráciou a autoritou v oblasti stravy a jej zloženia. Je aj hosťom a poradkyňou v každej kapitole jeho knihy.