Martinovi prajeme všetko len to najlepšie k meninám, pevné zdravie, lásku, šťastie, nech je každý jeho deň naplnený radosťou a splnenými snami.

A všetkým nositeľom tohoto mena a aj Marošom prajeme všetko najlepšie k meninám.
ulož recept: 👨🍳 ázijské rezance 🍜
👉 fazuľové struky (250 g) vlož na minútu do vriacej a potom do ľadovej vody. Ryžové rezance (200 g) uvar 3 minúty, potom chlaď a zmiešaj s olejom.
👉 Tofu (200 g) zbav vody, pokráj a zmiešaj so zmesou údenej papriky (1 ČL), sezamu (1 PL) a kukuričného škrobu (1 ČL). Krátko opeč na oleji (1 PL) vo woku a odlož bokom.
👉 Do woku pridaj olej (2 PL) posekaný cesnak (2 strúčiky), dolné časti pokrájaných jarných cibuliek (2 ks), zázvor (30 g) a čili papričku. Po minúte opekania pridaj fazuľu a 2 minúty spar pod pokrievkou.
👉 Zmesou sójovej omáčky (3 PL), ustricovej omáčky (2 PL), arašidového masla (1 PL) a vriacej vody (5 PL) podlej obsah woku, zredukuj, pridaj rezance, zelené časti cibuliek, tofu, petržlenovú vňať a podávaj teplé. Porcie doplň sezamom a limetkovou šťavou.
👉 praktický wok s pokrievkou z kolekcie LUCCA 3.0 a kuchynské pomôcky z videa nájdeš v eshope @fabini.cz 😉 s kódom MRPYCO máš na všetko extra zľavu!
#Spolupraca #Fabini #MrPyco
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Recept na 👨🍳 ázijské rezance 🍜 nájdeš vo včerajšom poste.
👉 Ryžové rezance alebo ľubovoľné cestoviny spojené s výraznou omáčkou máš na stole za necelú štvrťhodinu.
👉 Rýchla a pestrá porcia kombinuje chrumkavé suroviny so šťavnatými
👉 Na rýchlu tepelnú úpravu surovín je wok ideálnou voľbou.
👉 praktický wok s pokrievkou z kolekcie LUCCA 3.0 (a ďalšie príslušenstvo) nájdeš v eshope @fabini.cz 😉 s kódom MRPYCO máš na všetko extra zľavu!#Spolupraca #Fabini #MrPyco
ulož recept: 👨🍳 ŠOŠOVICOVÁ FAŠÍRKA
👉 prepláchnutú šošovicu (230 g)var 10 minút, sceď a nechaj vychladnúť. 👉 na oleji (4 PL) 5 minút opeč pokrájanú cibuľu, pridaj posekaný cesnak, dolnú polovicu póru, pokrájanú papriku (2 ks) a opekaj ešte 10 minút. 👉 do kuchynského mixéra vlož polovicu šošovice, vychladnutý obsah panvice, lyžicu octu, 2 vajcia a rozmixuj. Premiestni do misy, pridaj posekanú zelenú časť póru, zvyšok šošovice, kurkumu (1 ČL), mletú rímsku rascu (1 ČL), soľ (1 PL ) a strúhanku (80 g). Premiešaj a v prípade neskoršieho použitia odlož do chladničky. 👉 naolejovanými dlaňami vytvaruj fašírky (100 ml cesta), potri olejom, ulož na plech a peč 180 °C /horúci vzduch/ 20 min + potom otoč a peč ešte 10-15 minút. 👉 karfiol uvar do mäkka, sceď a rozmixuj. V prípade potreby prilej horúcu vodu. Pridaj trochu masla, soli a muškátového orieška. Z cesta pripravíš približne 10 veľkých kusov.
👉čas ušetrí a o umývanie riadu sa postará SOMAT EXCELLENCE 5 v 1💫, kapsule s novým dizajnom, ktoré zvládnu 3 dni zaschnuté nečistoty, aj pri nízkych teplotách! @askteamclean_
#Somat #SomatExcellence #Somat5v1 #Spolupraca #HlbkovaCistota
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Recept na vege-fašírku z červenej šošovice 💁🏻♂️nájdeš vo včerajšom videoposte.
👉 z cesta vytvoríš malé kefte/falafel aj väčšie fašírky
👉 skombinuj s karfiolovým pyré (na fotke) alebo zemiakovou kašou, či do “lepeňákov”
👉 menšie fašírky môžeš piecť v rúre aj vyprážať a cesto si počká na svoju chvíľu v chladničke#TrebaSiVarit
ulož recept: 👨🍳 tekvicové lievance 🎃🥞
👉 Tekvicu pokrájaj a upeč 30 minút v rúre s teplotou 190 °C. Zopár kúskov odlož na ozdobu. Po vychladnutí vlož 150 g do mixéra spolu s cottage syrom (100 g), kefírom (250 ml), vajíčkom a rozmixuj.
👉 Tekutú zmes premiestni do misy, ochuť soľou a vmiešaj zmes hladkej múky (120 g) a sódy bikarbóny (1 ČL). Na záver vmiešaj posekané cibuľky (3 ks).
👉 Lievancovú panvicu dôkladne nahrej, pokrop olejom a peč lievance, na jeden kus použi kopcovitú lyžicu cesta. Stiahni teplotu na strednú až slabšiu intenzitu a pomaly peč 2-3 minúty z každej strany.
👉 Podávaj teplé s tzatzikmi, bylinkami, tekvicovými semienkami a doplň kúskami pečenej tekvice.
👉 všetky kuchynské pomôcky z videa nájdeš v eshope www.fabini.sk 😉 a aj na skvelú smaltovanú liatinovú panvicu MATTIA 3.0 máš s kódom MRPYCO20 až 20% zľavu! Len tento vikend!
#Spolupraca #Fabini #MrPyco
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Recept na 🎃 Tekvicové lievance 🥞 nájdeš vo včerajšom poste.
👉 Ak vynecháš cibuľky, tekvicové lievance môžeš podávať aj na sladko!
👉 Cesto pred pečením dolaď podľa toho akú tekvicu použiješ resp. obsah vody po upečení.
👉 Lievance výborne chutia aj s bryndzovým prelivom a opečenou cibuľkou.👉 všetky kuchynské pomôcky z videa nájdeš v eshope fabini.sk 😉 a aj na skvelú smaltovanú liatinovú panvicu MATTIA 3.0 máš s kódom MRPYCO20 až 20% zľavu! Len tento víkend!
#Spolupraca #Fabini #MrPyco
👨🍳 môj najnovší výtvor: 🎃 TEKVICOVÉ LIEVANCE na slano!
Videorecept tu nájdeš už v sobotu ráno, potrebuješ toto:
SUROVINY:
pečená maslová tekvica (alebo pyré)150 g
kefír 250 ml
cottage syr 100 g
vajce 1 ks
hladká múka 120 g
sóda bikarbóna 1 ČL
soľ 1 KL
jarné cibuľky 3 ks
olivový olej / maslo 3 PL
na servírovanie: tzatziky, tekvicové semienka, pažítka
#TrebaSiVarit
ulož recept: 👨🍳NEPEČENÝ ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S ČUČORIEDKAMI 🫐
👉 Strúhaný kokos (80 g) pomaly opekaj v nerezovej panvici na miernom plameni až kým nezíska zlatistú farbu, približne 5-6 minút.👉 do širokého kuchynského mixéra vlož vykôstkované ďatle (180 g), kešu orechy (100 g) a Tullamore D.E.W. Original (3 PL). Nárazovo mixuj, kým sa suroviny nespoja a nevznikne drť s kúskami orechov, nie lepivé cesto. Pridaj opečený a vychladnutý kokos a raz krátko premixuj.
👉 Zmes utlač do tortovej formy(priemer 22 cm), vytvor okraj vysoký asi 2 cm, vlož na pár minút do mrazničky.
👉 Smotanu (300 ml) ohrej, odstav ešte predtým než sa začne variť a ihneď ňou prelej nalámanú čokoládu(300 g). Miešaj, kým sa čokoláda celkom nerozpustí. Keď bude mať zmes izbovú teplotu, predmrazený korpus vyber z tortovej formy, prelož na tanier, naplň čokoládovou zmesou a odlož do chladničky aspoň na 4-5 hodín alebo do ďalšieho dňa.
👉 čučoriedky (220 g) vlož do menšieho kastróla s kryštálovým cukrom (3 PL), whiskey Tullamore D.E.W. Original (2 PL), citrónovou šťavou (1 PL) a var približne 5 minút. Potom zmiešaj kukuričný škrob (1 PL) s vodou (1 PL) a vlej do hrnca, miešaj kým všetko dostatočne zhustne a nechaj vychladnúť. Hustejšou zmesou môžeš preliať koláč, redšou až jednotlivé porcie pri servírovaní.
#Spolupraca #PiSrozumom #tullamoredeworiginal #TrebaSiVarit
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
sladký výmysel takmer bez cukru 💁🏻♂️ ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S ČUČORIEDKAMI 🫐
👉 korpus z ďatlí, kešu orechov, opečeného kokosu a príchuťou whiskey
👉 čoko-ganáž preliata čučoriedkami
👉 postup pozri vo včerajšom videorecepte
#TrebaSiVarit
💨🎂🎈 happy birthday to me 🥳 ⚖
#48 🙄 nech stále chutí ➡ Život aj torta (recept na túto 🍰 sem nahodím v sobotu 🙋🏻♂️)
I 🤍 #MilosIsland 🐬
#cycladesTour part 2
#splupraca w @travelisin.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Všetky zmysly 😎 vyčerpané k potešeniu: #Klima 🙌#MilosIsland 🐬 a špeci pozdrav pre ❤️🔥 pani Ειρήνη: Ευχαριστούμε πάρα πολύ και του χρόνου! @astakas_restaurant
#CycladesTour #spolupraca @travelisin.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Októbrové popoludnie 😎 v #Plaka 🤍 @ #milosisland 🐬
#CycladesTour part 2
#spolupraca @travelisin.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Magic in 👁👁 #Sarakiniko 🐬 #MilosIsland
#CycladesTour Part2
#spolupraca @travelisin.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Thank u #MilosIsland 🐬 bye 🙋🏻♂️🤍
#CycladesTour part 2
#spolupraca @travelisin.sk
IOS ISLAND 🤍
#CycladesTour Part 2
#spolupraca @travelisin.sk