👨🍳 domáce GNOCCHI s medvedím cesnakom
🔺 VIDEORECEPT s ochutnávkou v profile aj na blogu mrpyco.sk !
POSTUP:👉 Uvarené zemiaky ešte za horúce ošúpeme a postrúhame. 👉 Pridáme múku, štipku soli a polovicu posekaného cesnaku s rozšľahaným vajíčkom. Zľahka spojíme krátkym miesením, vytvoríme 3 cm hrubé valčeky a pokrájame na gnocchi. 👉 3 minúty povaríme v osolenej vode a potom premiestnime do panvice s olivovým olejom, zvyškom posekaného cesnaku a posekaných paradajok, podliatych naberačkou vody. 👉 Krátko opečieme a servírujeme so strúhaným parmezánom.SUROVINY:
zemiaky 600 g
pšeničná múka Semola 150 g + na pomúčenie
medvedí cesnak 60 g
vajce 1 ks
soľ
olivový olej 2 PL
sušené paradajky 30 g
(parmezán )všetko potrebné zoženiete v YEME plnochutné potraviny
#TrebaSiVarit #MojeJedlo #JaVamVarim #Spolupraca #yemeplnochutnepotraviny #yemepotraviny #yeme
youtu.be/cFPt5eZBhPo
mrpyco.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco