ulož recept na ☕ ESPRESSO KOPČEKY S PISTÁCIAMI
👉Priprav 60 ml espressa a nechaj vychladnúť (použi Nicaragua San Ramón zo slovenskej pražiarne výberovej kávy @alter-nativ coffee.sk )
👉Múku (220 g), karobový prášok alebo kakao (40 g) a sódu (1 ČL) spoločne preosej.
👉2 vajíčka vymiešaj s cukrom (100 g) a pridaj olivový olej (100 ml), mlieko (40 ml), zapracuj sypkú zmes a v závere primiešaj espresso izbovej teploty.
👉Menšiu zapekaciu nádobu (20×30 cm) alebo tortovú formu vysteľ naolejovaným papierom na pečenie, naplň cestom a peč 25 minút v rúre vyhriatej na 180 °C a nechaj vychladnúť.
Vychladnuté cesto premeň na mrveničku, prelej zmesou horúceho espressa (80 ml), javorového sirupu (30 ml) a vypracuj jednotnú masu.
Pomocou naberačky na zmrzlinu vyformuj kopčeky.Vlož na chvíľu do mrazničky, následne ponor do horúcej čokolády (120 g) s kokosovým olejom (1 PL) a posyp posekanými alebo drvenými pistáciámi, prípadne použi len kakao či matcha prášok.
☕ výberovú kávu zo slovenskej pražiarne @alter-nativ coffee kúpiš na avcoffee.sk , kde prebieha jarná akcia a s kódom 💁🏻♂️MRPYCO dostaneš na všetky kávy 10% zľavu!
#Spolupraca # AVCoffee
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Recept na ESPRESSO KOPČEKY S PISTÁCIAMI 💁🏻♂️ nájdeš vo včerajšom poste.
👉 tenká vrstva chrumkavej čokolády po zahryznutí odhalí prekvapivo vzdušnú náplň s intenzívnou chuťou, ktorú dokonale doplní šálka horúceho espressa.
👉 Do cesta môžeš po dopečení primiešať aj chutné kúsky sušeného ovocia, kokos alebo obľúbené orechy či kúsky čokolády.
☕ výberovú kávu zo slovenskej pražiarne Alter-Nativ Coffee.sk kúpiš na www.avcoffee.sk , kde prebieha jarná akcia a s kódom 💁🏻♂️ MRPYCO dostaneš na všetky kávy 10% zľavu!#Spolupraca #MrPyco #TrebaSiVarit