ulož recept: 👨🍳 ázijské rezance 🍜
👉 fazuľové struky (250 g) vlož na minútu do vriacej a potom do ľadovej vody. Ryžové rezance (200 g) uvar 3 minúty, potom chlaď a zmiešaj s olejom.
👉 Tofu (200 g) zbav vody, pokráj a zmiešaj so zmesou údenej papriky (1 ČL), sezamu (1 PL) a kukuričného škrobu (1 ČL). Krátko opeč na oleji (1 PL) vo woku a odlož bokom.
👉 Do woku pridaj olej (2 PL) posekaný cesnak (2 strúčiky), dolné časti pokrájaných jarných cibuliek (2 ks), zázvor (30 g) a čili papričku. Po minúte opekania pridaj fazuľu a 2 minúty spar pod pokrievkou.
👉 Zmesou sójovej omáčky (3 PL), ustricovej omáčky (2 PL), arašidového masla (1 PL) a vriacej vody (5 PL) podlej obsah woku, zredukuj, pridaj rezance, zelené časti cibuliek, tofu, petržlenovú vňať a podávaj teplé. Porcie doplň sezamom a limetkovou šťavou.
👉 praktický wok s pokrievkou z kolekcie LUCCA 3.0 a kuchynské pomôcky z videa nájdeš v eshope @fabini.cz 😉 s kódom MRPYCO máš na všetko extra zľavu!
#Spolupraca #Fabini #MrPyco
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco
/UPDATE/
Recept na 👨🍳 ázijské rezance 🍜 nájdeš vo včerajšom poste.
👉 Ryžové rezance alebo ľubovoľné cestoviny spojené s výraznou omáčkou máš na stole za necelú štvrťhodinu.
👉 Rýchla a pestrá porcia kombinuje chrumkavé suroviny so šťavnatými
👉 Na rýchlu tepelnú úpravu surovín je wok ideálnou voľbou.
👉 praktický wok s pokrievkou z kolekcie LUCCA 3.0 (a ďalšie príslušenstvo) nájdeš v eshope @fabini.cz 😉 s kódom MRPYCO máš na všetko extra zľavu!#Spolupraca #Fabini #MrPyco

