Rozhovor s Pycom :)

Rozhovor : Pycove kuchárky

 
Ahoj, ahoj. Dnes vám konečne prinášam dlho sľubovaný rozhovor so známym moderátorom a autorom skvelých kuchárok Martinom Rauschom. Jeho kuchárky sú nie len klasickými zbierkami receptov ale aj nádherným foto albumom (ak to tak smiem nazvať). Jeho najnovšia kuchárka nesie špecifický názov Štyri ročné obdobia a nejaký čas sa dokonca držala v našej top desiatke. Stále je však ešte veľa ľudí ktorý ani netušia že Pyco je tak skvelý kuchár, tak som mu položila pár otázok ktoré snáď budú stačiť na vyplnenie medzier. 😃 Prajem pekné čítanie.
 
1. Kedy a prečo ste začali variť ? Podnietilo to vo vás niečo alebo rád varíte od detstva ?


Ako dieťa som pozoroval v kuchyni mamu, neskôr na hotelovej škole sme sa učili variť a gastronómia bola jedným z dôležitých predmetov. A posledných dvadsať rokov si varím tak ako mu chutí, vzdelávam sa, cestujem a ochutnávam.





 

2.Myslíte si že na na to aby človek mohol variť potrebuje talent alebo môže variť ktokoľvek ?

Varenie je ako bicyklovanie. Niekto vás to naučí, nakoniec si vytvoríte vlastný štýl a netreba na to špeciálny talent. Je to vec cviku, pretože človek získa zručnosť, znalosti aj odvahu, takže väčšina receptov pre neho nebude žiadny problém. Na vlastné kreácie a chutné výtvory zas už treba asi aj ten talent, ale bez základu a tréningu by to k ničomu nebolo.
CELÝ ROZHOVOR
»