😋 TASTY REMIX: šľahaný ricottovo-cesnakový dip (by Joshua Weissman 👨🍳)
👉 2 hlávky cesnaku zbavte vršku, prelejte olejom, so stonkami tymianu zabaľte do alobalu a pečte hodinu pri 170° C
👉 vychladnutý cesnak vytlačte a rozmixujte
👉 pridajte domácu ricottu (220 g), sľahačku (175 ml) a dochuťte citrónovou kôrou a soľou
👉 dip rozotrite na tanier, posypte drvenými pistáciami a polejte olivovým olejom💁🏻♂️ vychutnajte s kváskovým chlebom, bagetou, praclíkom, tortillou, nachos, čipsami alenbo použite ako prílohu.
📖 Joshuovu knihu kúpite v každom dobrom kníhkupectve!#TastyRemix #JoshuaWeissman #Spolupraca IKAR Bux.sk #NebudKonzervaTrebaSiVarit