Tekvicové risotto :)

👨‍🍳 farebné risotto na jeseň s 🎃 #TekvicoveRisotto
👉 Hokkaido (1 kg) pokrájanú na kocky zmiešaj s olivovým olejom (2 PL), muškátovým orieškom, štipkou korenia a lyžičkou soli 👉 upeč na plechu 30 min /180 °C

👉 štvrtinu pečenej tekvice rozmixuj v 500 ml vody.

👉 šalotku opeč na oleji (2 PL), pridaj arboriu ryžu (250 g), ohrej a podlej vínom (100 ml). Miešaj 18 minút a postupne prilievaj tekvicový krém.
👉 v závere primiešaj kúsky tekvice, maslo (20 g), petržlenovú vňať a parmezán (40 g).

videopostup na blogu 👉 www.MrPyco.sk

#TrebaSiVarit #JaVamVarim #MojeJedlo #MrPyco
 

youtu.be/Q7gMa5C8z0E
mrpyco.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco