farebné risotto na jeseň s #TekvicoveRisotto
Hokkaido (1 kg) pokrájanú na kocky zmiešaj s olivovým olejom (2 PL), muškátovým orieškom, štipkou korenia a lyžičkou soli upeč na plechu 30 min /180 °Cštvrtinu pečenej tekvice rozmixuj v 500 ml vody.
šalotku opeč na oleji (2 PL), pridaj arboriu ryžu (250 g), ohrej a podlej vínom (100 ml). Miešaj 18 minút a postupne prilievaj tekvicový krém.
v závere primiešaj kúsky tekvice, maslo (20 g), petržlenovú vňať a parmezán (40 g).videopostup na blogu www.MrPyco.sk
#TrebaSiVarit #JaVamVarim #MojeJedlo #MrPyco
youtu.be/Q7gMa5C8z0E
mrpyco.sk
facebook.com/mrpyco
instagram.com/mrpyco